Nieuw merk ECE 104 goedgekeurd tape | Intertruck
 
Home / Nieuw merk ECE 104 goedgekeurd tape

Nieuw merk ECE 104 goedgekeurd tape

Onlangs hebben wij je geïnformeerd over 'Regulation 48', waarin de regels rondom de toepassing van contourmarkering op voertuigen zijn vastgelegd. Het gebruik van retroreflecterend tape heeft als doel de contouren van voertuigen beter zichtbaar te maken, waardoor de afstand, snelheid en de grootte van het voertuig beter kunnen worden ingeschat.

Ook attendeerden wij je op de omloop van immitatietape, omdat er wereldwijd slechts drie fabrikanten zijn die de patenten en goedkeuringen conform ECE 104 hebben om deze specifieke tape te produceren, te weten 3M, Avery Dennison en Orafol. Inmiddels is er een vierde fabrikant.

Download de informatie over Regulation 48

Nieuw en exclusief verkrijgbaar bij Intertruck

Een nieuwe speler op de markt van retroreflecterend tape is de fabrikant Nippon Carbide Industries. Zij hebben onlangs het ECE 104 keurmerk ontvangen voor de Nikkalite tape.

En wij zijn aangewezen als exclusief verdeler in de Benelux.

Deze retroreflecterende tape voldoet aan alle wettelijke vereisten en verbetert de zichtbaarheid van elke truck en trailer. De E-keur markering, welke is aangebracht op het tape, is het bewijs dat het product getest en gecertificeerd is en tegemoet komt aan alle eisen die worden gesteld binnen ECE 104.

Waarom Nikkalite?

Nikkalite tape wordt standaard geleverd op rollen van 50 meter. Ze zijn gemakkelijk te snijden en er is slechts één persoon voor nodig om ze gemakkelijk en snel aan te brengen. De tapes zijn duurzaam en slagvast en bieden tot 8 jaar uitstekende prestaties. Het onderhoud is eenvoudig, ze zijn bestand tegen water en oplosmiddelen en kunnen herhaaldelijk worden gewassen met een hogedrukreiniger volgens de aanbevolen reinigingsinstructies.

  • Voldoet aan alle wettelijke vereisten;
  • Maximale reflectie en helderheid;
  • Makkelijk in gebruik en makkelijk aan te brengen;
  • Uitstekende hechting op goedgekeurde, schone oppervlakten;
  • Randafdichting is niet nodig;
  • Flexibel;
  • Bestand tegen water en oplosmiddel;
  • Bestand tegen hogedrukreiniging;
  • Biedt meer dan 8 jaar uitstekende prestaties.

De Crystal Grade structuur geeft de tape een mooie, egale uitstraling en levert optimale prestaties.

Ons assortiment Nikkalite

De tapes voor harde ondergrond hebben wij in alle drie de kleuren opgenomen in ons assortiment en zijn per direct te verkrijgen.

84630   Tape wit voor harde ondergrond
84631   Tape geel voor harde ondergrond
84632   Tape rood voor harde ondergrond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd uit voorraad leverbaar

Uiteraard hebben wij alle ECE 104 gecertificeerde tapes uit voorraad leverbaar. Of je voorkeur nu uitgaat naar het nieuwe merk Nikkalite, of de vertrouwde tapes van 3m, Avery Dennison of Oralite. Bij ons grijp je nooit mis. Zowel tapes voor een harde ondergrond, voor schuifzeil of voorgesneden tape voor het markeren van tankers. Zelfs gepersonaliseerd tape met eigen logo of bedrijfsnaam kunnen wij leveren.
 
Publicatiedatum: 
woensdag, september 23, 2020