15-Polige of 2x 7-polige toepassing voor 12V/24V zware aanhangers | Intertruck
 
Home / Trailerkits / 15-Polige of 2x 7-polige toepassing voor 12V/24V zware aanhangers

15-Polige of 2x 7-polige toepassing voor 12V/24V zware aanhangers

Hoe stel jij de verlichting voor je aanhanger samen? Koop je een complete kit of losse onderdelen? Is je oplossing duurzaam en zijn onderdelen bij schade makkelijk te vervangen? Ben je tevreden met het ontwerp van de lampen en de levertijden van de materialen?

Onze intensieve contacten met carrosseriebouwers, trailerbouwers, agri-bouwers en bouwers van uitzonderlijk vervoer, heeft ons laten inzien dat er veel tijd gepaard gaat met de samenstelling, inkoop en montage van de complete verlichting. Maar ook dat de complete kits die beschikbaar zijn in de markt niet altijd voldoen aan de verwachting. Soms zijn ze kostentechnisch niet interessant en er zijn lange levertijden. Het maken van een aanpassing in een ontwerp kan niet of er gaat veel tijd overheen.

Onze technisch engineers hebben voor elk type aanhanger een trailer verlichtingskit samengesteld met onderdelen van uitstekende kwaliteit. De verlichtingskits voldoen aan alle Europese regelgevingen en vanzelfsprekend zijn alle certificaten, keuren en CAD-tekeningen voorhanden. Daardoor zijn bouwtekeningen eenvoudig aan te passen en is de keuring zo gebeurd. Door de modulaire opbouw past deze altijd en is elke kit naar eigen wens samen te stellen. De kits en losse onderdelen zijn uit voorraad leverbaar en worden per project verpakt.

Een trailerkit is goedkoper dan het inkopen van losse onderdelen en deze in de werkplaats te verbinden en monteren. Niet alleen de verlichtingskits zijn bij ons verkrijgbaar. Ook andere onderdelen voor het bouwen of opbouwen van je aanhanger kunnen wij uit voorraad leveren.

Deze standaard kit is geschikt voor vrachtwagens en zware aanhangers van maximaal 10,3 meter lang. Voor zowel open als gesloten aanhangers, transportaanhangers, diepladers, containerchassis, tankaanhangers en speciale bouw. Na montage van deze standaard kit, voldoet de aanhanger aan de Europese regelgeving R48.

 

Artikelnummer: IT KIT S5 BASIS

Bekijk deze basis trailerkit in onze webshop.

 

Uitbreiding kit

Wij kunnen de trailerkit ook uitbreiden met andere benodigdheden. Of je nu markeringstape, markeringsborden, scharnieren, sloten, elektra of bevestigingsmaterialen nodig hebt. Wij kunnen een compleet pakket per voertuig voor je samenstellen. Informeer bij onze verkoopafdeling naar de mogelijkheden.

 

Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen. Vraag de brochure aan en stel je eigen kit samen. Vul onderstaande gegevens in en wij sturen direct de brochure per email toe. 

 

 

< Terug