D-TEC onderdelen vanaf nu verkrijgbaar bij Intertruck | Intertruck
 
Home / D-TEC onderdelen vanaf nu verkrijgbaar bij Intertruck

D-TEC onderdelen vanaf nu verkrijgbaar bij Intertruck

Intertruck Benelux BV is met D-TEC overeengekomen dat D-TEC traileronderdelen per direct toegevoegd worden aan het assortiment van HD PartsCenter.

Dat wij hard aan de weg timmeren wordt weer bevestigd door de nieuwe deal die is gesloten met de trailerfabrikant D-TEC. Onlangs informeerden wij de markt over onze nieuwe succesvolle samenwerking met de gereedschappenfabrikant Gedore Technag. Door de overeenkomst met D-TEC wordt ons imponerende merkenportfolio wederom vergroot. Hiermee bieden wij mooi assortiment voor reparateurs, transporteurs en bouwers.

In het najaar van 2019 hebben wij aangegeven dat wij inzetten op een aantal nieuwe pijlers. Samenwerking op verschillende niveaus in de markt is één van de belangrijkste aandachtspunten. De lancering van het vernieuwde HD PartsCenter was een goede zet. Het netwerk van zelfstandige heavy duty grossiers, is voor veel leveranciers een interessant gegeven. Door de omvang en reikwijdte van ons grossiersnetwerk, zien leveranciers de mogelijkheden naar de markt, waardoor hun verkoopkansen toenemen.

Door de overeenkomst met D-TEC, voegen wij wederom een solide merknaam toe aan het portfolio dat de HD PartsCenters kunnen leveren. HD PartsCenters krijgen toegang tot alle onderdelen die gebruikt worden op een containerchassis, die eenvoudig besteld kunnen worden via het unieke D-TEC systeem om onderdelen op chassisnummer te zoeken. Hierdoor mogen de HD PartsCenters zich terecht D-TEC onderdelenspecialist noemen. Door de intensieve samenwerking, kunnen de HD PartsCenters het juiste onderdeel snel leveren.

"Het is goed nieuws dat wij met Intertruck kunnen samenwerken via het HD PartsCenter netwerk. En zo de D-TEC gebruikers nog beter kunnen voorzien van de benodigde onderdelen. Intertruck is een partij met de nodige kennis en ervaring. Door het bereik dat zij hebben in de markt, door het kennis- en distributienetwerk van HD PartsCenter, maakt een samenwerking met distributie door alle lagen van de markt, interessant voor ons”, aldus Gerrit van Vlastuin, algemeen directeur bij D-TEC.

Wij hebben de afgelopen maanden de eerste stappen gezet om onze doelen voor de komende periode te realiseren. De overeenkomst met D-TEC was zeker niet de laatste.

Bekijk hier het assortiment D-TEC in de webshop van Intertruck

 

Publicatiedatum: 
dinsdag, maart 31, 2020